hanya ikan bilis

...saya suka membebel..

sape boleh ajar diri ku yang begitu gian dengan ph0t0sh0p...edit mengedit nie..sumpah waktu dapat feedback dari 10 steps  memang terk0j0l mata ku..diri ku pun jadi macam tengk0rak nie


sumpah ak berkenan yang nie...dr0p of water
heran macam mana dia boleh imbangkan semua unsur dalam nie
nie mesti duk pkir pasal alien..:p
haha...edisi ery p0tter tapi basikal terbang
ops ayah alien curi lembu ayah..ekeke
ceyh macam dalam citer drag me to hell
train terpantas di dunia..


mesti kes kad kredit kena tarik nie...tak boleh nak shoppin puas-puas


ada banyak agy nie..k0rang pegi 50 Inspirational Gravity Defying Advertisements..

p/s: syah tak nak cuba satu ke??


7 comments:

Tanpa Nama berkata... 27 April 2010 3:34 PTG  

semat kot..glela..sape leh aja sy angkat tangan..haha

mr jacob88...klu sy boleh buat sy bgtau km..
berjanggut laa tungggu ^..^

agagagaga,,,copp!
aku tak reti!

fuhh..cantik2..dulu masa kat U selalu je godek photoshop, edit2 gambar, combine gambar itu dan ini..tapi sekarang dah lama tak godek, memang ralit once dah usik photoshop ni.

sya...boleh kembang lagi bakat 2..skrg sumber dh byk..tanya jee pakcik g0ogel xpun makcik yah0o
ngeh23

Tanpa Nama berkata... 30 April 2010 9:50 PG  

basikal terbat cite e.t

ank perak xnk cuba buat ke..ngeh23

Catat Ulasan

counter ....jangan lupa follow dan tinggalkan k0men anda...

saya comel kan..klik laa

♫jejak anda~~

khazanah~~

BlogMalaysia.com

time kasih follow me..

Labels

suka suki..