hanya ikan bilis

...saya suka membebel..

ad0i pening bila pkir kerenah manusia sekeliling kita
macam-macam..
salah ke kalu ak cakap kawan baik ak laki..
k0npem lepas ak cakap..di0rang tersengih
dah tau apa dalam pkiran di0rang
malas ak nak betulkan nanti diorang ingat ak nak kaver line



daripada duk pkir pasal kerenah k0rang..baik layan pix nie
blh jugak gelak berguling-guling



Klik Di Sini Untuk Besarkan Foto





4 comments:

biasa le..org ade mind set yg lelaki n pempuan TAK mungkin bleh jadi kwn baik..tp semua tu brgantung pd individu..

mmg kadang2 kita akn rasa lebih selesa utk berkongsi n mtk pendapat org yg berlainan jantina dgn kita..sbb klu kita tengok dari perspektif perempuan, ape slh kita carik pndapat dari perspektif lain pulak kn..? :)

cool gile gmbar baby tu.hehe.yang pakai ipod.

Tanpa Nama berkata... 2 Ogos 2010 1:53 PTG  

stady ar awek atas tu korek hidung. hahaha xD

hahahaha..glak3x
klaka2

Catat Ulasan

counter ....jangan lupa follow dan tinggalkan k0men anda...

saya comel kan..klik laa

♫jejak anda~~

khazanah~~

BlogMalaysia.com

time kasih follow me..

Labels

suka suki..