hanya ikan bilis

...saya suka membebel..

agaga..tak memasal tajuk entry pasal malu..oh saya bukan nak bercerita tentang malu sebahagian dari iman atau apa-apa jee...just nak st0ry pasal..alamak malu laa plak..okey dah boleh citer..

semalam family gua pergi mydin hypermarket..ala biasaa nak cari barang nak bawak pergi matrik....1st ak cari seluar..hehe...memang banyak s0ngeh laa waktu duk pilih..al0ng yang lagi memilih dari adik dia nie pun dah rasa cam nak tumbuk..tapi tak mungkin along buat sebab saya c0mel..ngeh23..akhirnya dapat laa 2 helai..eleh 2 jee..cukup laa...sehelai pakai 2 hari..ops b0c0r rahsiaku..

dah pilih mesti nak kena cuba..agaga..nampak laa kat tepi tue ade bilik..masuk jee laa..duk nak try...dengar riuh kat luar

mak > alahai anak dara ak..tak reti baca dah ke??

along > pakai spek mata pun tak nampak agy ke...

aku dalam bilik tue memang ah lantak laa..di0rang cakap ngan orang lain k0t..tapi heran jugak nape kazen ak yang laki duk tunggu kat luar..cuba seluar..okey fit..

bila kuar ade abang guard kat tepi dia duk suka..ak nie dah naik p0y0 laa..ceyh perasan cantik..kazen ak pun cakap k.nurul teng0k atas...

*

*

*

*

ternganga ak teng0k..nasib baik cust0mer laki tak ramai kat situ..adik-adik semua gelak..tak memasal muka ak dah bertukar merah macam makan cili...haa gelak laa k0rang puas-puas..pasnie jangan lupa tinggal k0men..pernah tak k0rang terkena macam nie??hurm...ade ke eh yang macam ak..

p/s :

  1. ari nie hari ibu..tapi mak masih tak sihat..pagi nie dah pergi hospital..hope she will better..i lupp U mom
  2. rasanya nie last entry sebelum daftar masuk matrik..i will miss u all..bubye k0rang

friendship006

28 comments:

hehe. tergelak jugak ;)

apepun, gud luck ^__^

cakap lagi sekali boleh, ade 4 mata pon still boleh rabun. HAHA. saba jela kann ;D

Tanpa Nama berkata... 9 Mei 2010 12:12 PTG  

haha
kalau lelaki masuk bilik persalinan perempuan dipanggil pervert

ko?


Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

hahahahahhahaha!!mmg sah la tuh...pkai spek p0wn..x nmpk agy...yelakan dh teruja sgt nk dpt slur bru...x pk dah yg len..hahaha,asl la x rmai org kat ctu...klu x tebal gler la muke ko pastuh...hak3

jepz > tuhan nak tlg ak 2..haha

kapten > haha..btul2..xtau laa pggl ape

hanis > mmg xtau laa nape blh xnmpk sign 2..

deyla > sy yg kt c2 lari jauh2..gelak s0wg2..c0ver mlu..haha

Tanpa Nama berkata... 9 Mei 2010 2:03 PTG  

slmat xde org..kalo ade..haaa..masak..hehe

jak0b > tgk jee laa..dh rezeki..haha

adusss..malooo2 jugak...hehehe...selamat belajar..stdy rajin2..;-)

h0neybunny > thanx sis

ngiahahahha
kalu aku ader kat situ
sah2 aku nak candid gmbar ko tersalah masuk dan upload kt fb,tag tag
bru gempak
agagagagagaga

selamat berjuang sahabatku
ko pergi ngan mai kan?

memang sah sah ko nih tomb**
hahahha

Tanpa Nama berkata... 9 Mei 2010 3:39 PTG  

hehe
malunyaa
tapi takpa leh cover
heheeee =D

hahahahahahaXD
malu jew dear hahaaha

eyp, gonna miss u too ^^

hehehe...

bese ah tu...excited nk try sluar br...

btw, all the best study!!

wakakakakaka. lawak je XDD aduhh. malu kot

Dulu pernah silap masuk tandas lelaki! malu kay!hehehe

wagagagagaga.
malu gilaaaaa.
hahahahah.
blm lg ada pengalaman mcm ni.
agak berharga ya.
hahahaha.

haha..xpe2..kesilapan yg xdisengajakan..mujur xde pelanggan lelaki yg gegar bilik tu ek.. ;)

mana gambarnya? takde pun


NISECA suka merapu

hahahahahaha. malunyaaa T__T
pengalaman berharga. kehkeh.

adoyy~
sat glak !

hoh.

gudluck ;-)

hai hai

selamat bjaya

haha.. jap. ni keje kat mana ni? anoz singgah sini ye

Wahh..Malunye..hehehe

hahaha
cmfm men redah masuk je hang kan
adoii
-na'dz

KMPH! my matrik ! :)

Catat Ulasan

counter ....jangan lupa follow dan tinggalkan k0men anda...

saya comel kan..klik laa

♫jejak anda~~

khazanah~~

BlogMalaysia.com

time kasih follow me..

Labels

suka suki..