hanya ikan bilis

...saya suka membebel..

ceyh tajuk tak boleh blaa..tapi memang penat sangat tiga hari nie..ari isnin duk keluar masuk bank..ingat nak r0mpak tapi pak guard dah tunjuk senpang dia..batal niat..hehe..takde lah saya budak baik...tak buat macam tue..uruskan pasal matrik laaa..semua dah siap..tinggal barang jee nak packing dalam beg..haha..time kasih sangat kat Along sebab dia laa duk uruskan semua..dia tolong semua hal..haha..duit dalam bank rakyat 80 inggit..dia jugak yang masukkan..time kasih long..lupp U..lepas nie nak mitak t0p up plak..ngeh23


tak sempat sangat nak update blog nie..pada yang follow saya..i will track u back..mungkin malam nie..tunggu kedatangan saya..kalu boleh biar ada mee bandung..hehe..nurul tak malu meminta..


dalam tak sempat  oh diri ku yang c0m0t ini sudah ditag dan diberi 2 award..ceyh perasan cam dah menang AIM laa plak..okey nak jawab yang tag dulu..dapat dari cik sya ..oh dia bagi lembu untukku..tak mengapa...ayah ku akan jaga dengan elok

 hitamnya lembu nie..takpe boleh kawan ngan hitam umahku..ade dua ek0r...dahlaa bes0w..takut gua teng0k..
haha..tak memasal nak citer..okey kembali citer asal..tag!!!

 syarat-syarat sebelum terima wasiat..ceyh ade orang mati ke??

1st >ucap apa pada pemberi lembu ini
  mesti laa time kasih  sya....lembu nie saya nak simpan..nak k0rban nanti kahwin minggu depan..silakan datang semua...

2nd>berikan kepada 7 orang yang lain
oh maafkan saya...lembu ini milik ku untuk k0rban..kalu bagi k0rang tak boleh kawen laa...tak mahu beri..


3rd>3 perkara sll buat waktu teng0k tv??
saya jarang teng0k tv..sebab semua citer saya d0nglok jee..oh p0y0nya budak nie..tapi paling suka..kacau adikku yang duk baring sebelah..haha

bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan
tak pernah plak..tapi jangan bagi saya makan belacan,budu,ulam-ulam dan anak beranaknya..boleh bagi saya sakit kepala.

cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook
~tak ingat dah sebab ada yang tak appr0ve agy

feveret soalan ni.. camne korang berjumpa spouse/ pkwe/ makwe korg??
oh saya jumpa dia dekat dengan toilet awam kat kb..dia duk usya saya..tau laa saya c0m0t..ingat nak pergi tak layan jeee..tapi sian laa plak..nie gambar dia 
*
*
*
*
 
hah..c0mel kan...
okey sekarang bercerita pasal award biasiswa nasi0nal dari jabatan menteri..okey tipu semua itu..saya bukan budak bijak..award pertama datang dari pereka cerita 

diberi kerana telah foll0w blog dia...ceyh baguslaa kamu..menghargai follower..waktu follow dia tak perasan pun akan dapat benda nie..ceyh..time kasih

award kedua dari sis maya
okey tak tahu nak cakap apa...sebab gua rasa cam biasa jee blog ku ini...thanx sis..sudi beri pada blog saya yang baru kembali dari alam kubur..ceyh nape cakap cam2..boleh tahu dari sini >loser back
oh sis suruh bagi kat 15 blogger agy..sape yea..eh malas laa nak pkir sebab semua blog yang diriku follow semua c0mey2..
okey k0rang semua sape yang follow blog budak c0m0t nie..sila amik sebelum si c0m0t nie terjah blog kamu..yang dah pernak ade buat jugak..tak kira..semua ini tidak ada kaitan dengan hidup dan mati..eh tiba-tiba




23 comments:

uuuhhhhh cumellll :D

selamat belajar di matrik
dapatkan 4flat
babai dear
i will miss u
=]

mimie > amik tau award 2..

syah > ak pn akn rindu jugak kt k0 yang m0ntel 2..huhu

Tanpa Nama berkata... 6 Mei 2010 9:07 PTG  

dapat matrik mn ni..matrik is the best..hehe

Tanpa Nama berkata... 6 Mei 2010 9:37 PTG  

matrik pahang..wah dkt la ngan u org..hehe

dpt matrik mna ehh?

tahniah, ehhh nak rompak bank ajak sekali yehh ;D

farah > okey..9ty r0mpak..sy ajak km

Selamat belajar!

weh,cner nk amek award tu awk weh..tak tau nk tekan pe la cik raph..

dah ambik award daa..tq=)

Oh!!!hai..terima kasih ya~salam ziarah alam maya~

jom kita kumpul blogger award banyak2x :)

aku terima jugak ker award nih? hehehe

akif...yela kli x xkn ak pegi gempak kt chatb0x k0..ape daa

time kasih smua..sudi k0men..award 2 ltk kt sidebar..haha..kasi org lain jelezz

thnks bagi award nie yer cik nurul..tapi masih terpinga2 lgi dlm blog boleh dpt award?..huhu~

uh lagi 3 hari nak masuk matriks.
hhahahahaXD
babai nurul lalalalala;P

banyaknya award n tag :)

shuk0r > xpe utk menaikkan smgt org berbl0g..huhu..rasa cam artis laa plak

bunbun > slmt entry km...sy xpegi k0men dh..haha


sis lolly > time kasih..sis agy best rmai foll0wer ngn k0men..bila laa blh..hehe

gambr error r...xpaham cte

arc > pix apa xjadi nie??dia xmuncul ke??

heh..
tula...
gamba cam error je..
buat2 phm la....masuk slh tandas kot ek? ke masuk stor? haiz xtau la aku...huhu...

Catat Ulasan

counter ....jangan lupa follow dan tinggalkan k0men anda...

saya comel kan..klik laa

♫jejak anda~~

khazanah~~

BlogMalaysia.com

time kasih follow me..

Labels

suka suki..